- +

Palet

De plek voor ontmoeting en activiteiten voor alle senioren uit de wijk Hengelose Es.


Ontmoetingsruimte Palet is de plek voor ontmoeting en activiteiten voor alle senioren uit de wijk Hengelose Es.  Een plek waar iedereen elkaar kan ontmoeten. Kom dus gewoon een keer binnen en vraag, onder het genot van een kopje koffie, naar de diverse activiteiten.

In deze informatiebrief vindt u een overzicht van alle activiteiten in Palet. Deze activiteiten worden in goed overleg met vrijwilligers en bezoekers bepaald. Vrijwilligers verzorgen het beheer en zijn gastvrouw of gastheer en heten u van harte welkom bijvoorbeeld bij de spelletjesavond of de koffiemorgen en de koersbal of de Noaberdag op dinsdag. In de ontmoetingsruimte is een groep van dertig vrijwilligers actief, zij zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

Jaarprogramma 2019

Het jaarprogramma 2019 wordt z.s.m. op deze site geplaatst.

Ontmoetingsruimte Palet

Wijkcentrum de Hengelose Es
Uitslagsweg 47
7556 LN Hengelo
Telefoon 074 250 40 20


In Palet is iedereen van harte welkom.

- Vindt u het leuk om aan een activiteit mee te doen?
- Wilt u een activiteit organiseren?

Voor meer informatie neemt u contact op met Rita van der Linde, ouderenwerker WOH. U kunt haar bereiken via Wijkracht, telefoon: (088) 945 57 22 of contact opnemen per mail. Palet is regulier geopend van maandag tot en met vrijdag. In de zomerperiode is er altijd een aangepast programma.

    - +