- +

Gespreksmaatje

Een goed gesprek, maar met wie? Gespreksmaatje helpt u aan een gesprekspartner

 

Wilt u een gesprekspartner maar is het lastig om iemand te vinden die dezelfde interesses heeft? Wij helpen u een gesprekspartner te vinden. Iemand om verhalen en gedachten mee uit te wisselen over onderwerpen die u (beiden) interesseren.

Voor wie
U wilt graag met iemand praten over belevenissen in uw dagelijks leven, uw hobby, uw vroegere werk, reizen die u heeft gemaakt. Of over het nieuws, filosofie, andere onderwerpen die uw interesse hebben. Maar u hebt niemand (meer) in uw eigen omgeving óf u hebt moeite een geschikte gesprekspartner te vinden. Gespreksmaatjekan dan misschien iets voor u betekenen. Gespreksmaatje is hoofdzakelijk gericht op het vinden van gesprekspartners voor senioren, maar andere leeftijdsgroepen sluiten we niet uit.

Hoe werkt het
U kunt zich bij Welzijn Ouderen Hengelo aanmelden voor Gespreksmaatje. Eén van onze vrijwilligers neemt dan contact met u op voor een afspraak waarin u kunt laten weten wat uw wensen en verwachtingen zijn. Daarna gaan wij op zoek naar een geschikte gesprekspartner. Hebben we die gevonden, dan zorgt de vrijwilliger voor een eerste kennismaking. Wanneer deze kennismaking positief verloopt, dan maken u en uw nieuwe gespreksmaatje zelf verdere afspraken over waar en hoe vaak u elkaar wilt treffen.
Na drie maanden nemen wij opnieuw contact met u op om te horen of het contact tussen u en uw gespreksmaatje naar wens verloopt.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan Gespreksmaatje.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie kunt u terecht bij Welzijn Ouderen Hengelo, onderdeel van Wijkracht, door contact op te nemen met Joke Brinkman, telefoon (088) 945 57 22 of (06) 20 54 11 22 of mail j.brinkman@wijkracht.nl

Wilt u zich aanmelden voor Gespreksmaatje, bel dan naar Wijkracht (088) 945 57 22 of stuur een mail naar gespreksmaatje@wijkracht.nl

Bekijk hier de flyer van Gespreksmaatje.

    - +