- +

Blij(f) Actief! 2018-2020

Het nieuwe seizoen voor bewegingsactiviteiten start elk jaar in de eerste week van september. 

Brochure

De brochure "Blij(f) Actief! 2018-2020" geeft een overzicht van de mogelijkheden voor sport en beweging in Hengelo voor senioren. Het boekje wordt elke twee jaar uitgegeven op initiatief van WOH, onderdeel van Wijkracht.

Overzicht
Het boekje bevat een overzicht van de sport- en bewegingsactiviteiten van WOH. Deze activiteiten staan onder leiding van professionals die geschoold zijn in het geven van les aan ouderen. Er is aandacht voor de vitale en de minder vitale oudere. De activiteiten variëren van dans en gymnastiek tot zitdans.

Speciaal aanbod
Veel sportverenigingen in Hengelo hebben ook een speciaal aanbod voor senioren. Ook daarvan vindt u een overzicht in de brochure. Van roeien tot volleybal of tennis. Voor ieder is er wel iets te vinden. Sporten en bewegen kan altijd en overal. Bewegen houdt u fit en gezond, verbetert uw conditie en stemming èn is bovendien goed voor uw cognitie en vermindert het risico op dementie!

Afhalen
De brochure ’Blij(f) Actief!’ is af te halen bij het zorgloket, wijk- en buurtcentra, ontmoetingsruimtes voor ouderen etc. Voor meer informatie raadpleegt u ook: www.swohengelo.nl of bel: 074-245 91 31.

    - +