- +

Nieuws archief

Goedkope rijbewijskeuring eens per maand in Hengelo

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen eens per maand bij CarintReggeland, aan de H....Lees meer »


De nieuwe folder van Bureau Activiteiten Bemiddeling is uit

Het nieuwe boekje van het Bureau Activiteiten Bemiddeling (BAB) voor 55-plussers is weer uit. Dit boekje verschijnt twee keer per jaar. Als je alleen bent of er is niemand in je omgeving die ook graag iets wil ondernemen, dan...Lees meer »


Scootmobieltochten voor senioren

In het kader van het zomerprogramma zijn er scootmobieltochten op een aantal vrijdagmiddagen. De voorlopig laatste tocht is op vrijdag 30 september van 14.00 tot ongeveer 17.00 uur. De afstand die wordt afgelegd is 15 à 20...Lees meer »


Zomerprogramma voor 65-plussers

De zomer staat weer voor de deur. Tijd van buitenleven. Iets om naar uit te zien. Daarom biedt Stichting Welzijn Ouderen Hengelo (onderdeel van Wijkracht) een programmaoverzicht met veel activiteiten en mogelijkheid voor beweging...Lees meer »


Doe een les Tai Chi in de buitenlucht!

Bent u sportief en graag in beweging? Doe dan mee met een les Tai Chi in de buitenlucht. Dit is een Chinese gymnastiek die rust en energie geeft. De gymnastiek verbetert de conditie zonder dat daar een krachtsinspanning voor...Lees meer »


Landschapsexcursie 3 augustus afgelast

De landschapsexcursie met als vertrekpunt Kleinsman aan de Weerseloseweg, die gepland staat voor woensdagochtend 3 augustus gaat niet door. Deze excursie is onder onderdeel van het zomerprogramma voor senioren. Tennis,...Lees meer »


Ontmoetingsruimtes in de zomer

Gaat u deze zomer niet op vakantie? Ook thuis hoeft u zich niet te vervelen. Veel ontmoetingsruimtes in Hengelo zijn in juli en augustus gewoon geopend. U kunt gezellig aanschuiven voor een bakje koffie, een kaartje leggen of...Lees meer »


Fietsen en wandelen in september

Houdt u van fietsen of wandelen en wilt u dat graag samen met anderen doen? Het Zomerprogramma van SWOH biedt verschillende sportieve activiteiten en ontmoetingsmogelijkheden. Zo kunt u iedere donderdag meedoen aan een wandeling...Lees meer »


Samen je leven oppoetsen!

Wijkracht /Welzijn Ouderen Hengelo organiseert in september weer de cursus ‘Geef uw leven een beetje meer GLANS’, kortweg de Glanscursus. Lees meer »


Maatjesproject dementie

Zo lang mogelijk actief blijven met inzet vrijwilligersLees meer »


Toon resultaten 1 tot 10 van 57

1

2

3

4

5

6

»

    - +