- +

Laatste nieuwsberichten

Zeker Bewegen Hengelo

13-10-2017

Bent u 55-plusser en woont u in de Hengelose wijk Groot Driene? 

Doe dan mee met het nieuwe project Zeker Bewegen Hengelo! 

Dit verantwoorde en vooral gezellige beweegprogramma stimuleert u om structureel deel te nemen aan sport- en beweegactiviteiten. Het project is ontwikkeld en wordt uitgevoerd door sportcentrum Fit-Punt en wordt ondersteund door Wijkracht, Welzijn Ouderen Hengelo (WOH), Gemeente Hengelo, Judoschool Haagsma en mediabureau YIKE. 

Gedurende 32 weken doet u binnen een vaste groep deelnemers en onder begeleiding van ervaren instructeurs verschillende oefeningen op uw eigen niveau. Deze vergroten uw stabiliteit en mobiliteit, versterken uw spieren en leren u veilig vallen en op de juiste manier weer opstaan. Ook kunt u gaandeweg meedoen aan interessante workshops, onder meer op het gebied van yoga, weerbaarheid, gezondheid en voeding.

Of u al fit bent of dit juist graag wilt worden: Zeker Bewegen Hengelo is er voor iedereen. U doet sociale contacten op, voelt zich energiek en ontspannen, hebt meer spierkracht, een betere conditie en een gezond(er) gewicht, bent niet meer bang om te vallen en hebt (weer) vertrouwen in uw eigen beweegmogelijkheden. 

Kom ook in beweging, op een leuke manier, samen met anderen! Ga voor meer informatie naar www.zekerbewegenhengelo.nl, plan hier eenvoudig zelf een kennismakingsgesprek in of meld u aan voor de nieuwsbrief.


    - +