- +

Laatste nieuwsberichten

Je bent nog lang niet uitgespeeld!

17-04-2018

Maak kennis met bridge bij beginnersclub 'De Nieuwe Lichting'.

Bridge is een sociale sport. Speelt u bij een club, dan ontmoet u voortdurend andere bridgers. Je praat met elkaar, drinkt samen eens wat en er ontstaan nieuwe vriendschappen. 

Bridge is voor iedereen!
Wie alleen naar een avond komt, krijgt hulp aangeboden bij het zoeken van een partner. Met uw partner maakt u afspraken over het bieden en het spelen. Alles is er op gericht om met de zelfde kaarten beter te scoren dan uw tegenstanders. Het is dus geen geluksspelletje. 

Bridge is één van de populairste kaartspelen ter wereld. Zo’n honderd miljoen mensen in meer dan honderd landen spelen bridge. Jong en oud, mannen en vrouwen, thuis of op een club. 

Kosten
Bridge is geen dure sport. In feite heeft u alleen een spel kaarten nodig. Natuurlijk is het leuk om bij een club te spelen. Bij een club betaalt u contributie (circa € 50 - € 100 per jaar). Wie les neemt bij Bridgeclub De Nieuwe Lichting, krijgt 2 x 12 bridgelessen en tegelijkertijd ook het lidmaatschap van deze bijzondere club. 

De theorie wordt afgewisseld met oefenspellen. Na het lesprogramma kan op de club meegespeeld worden met een aangepast tempo en onder begeleiding van ervaren bridgers. 

Probeer het eens!
Wilt u weten of bridge iets voor u is? Kom het gewoon eens een keer proberen! De eerste twee lessen zijn gratis en vrijblijvend. Neem hiervoor contact met ons op via telefoonnummer 06 - 51 38 39 23.

De speelavond is op donderdag van 19:30 - 22:00 uur in het Denksportcentrum.

Meer informatie?
Meer informatie vindt u in de folder Beginnersbridgeclub. Wilt u een keer komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op!

De Nieuwe Lichting werkt samen met bridgeclubs De Derde Hand, Hengelose Bridge Club, Open Kaart, Teletroef, Het Twentse Ros, Bridge Sociëteit Borne en Bornse Bridge Club.


    - +