- +

Laatste nieuwsberichten

Fit Wakker; bewegen in de buitenlucht voor iedereen!

1-11-2019

De dag starten met een uur bewegen in de buitenlucht. Dat kan in Hengelo.

De dag starten met een uur bewegen in de buitenlucht. Dat kan in Hengelo.

Iedereen die wil, mag meedoen. Vanaf vrijdag 8 november van 9.00-10.00 uur bij HVV Tubantia Hengelo (Polluxweg 10 in Hengelo). De oefeningen zijn voor iedereen uitvoerbaar en wisselen telkens. Van conditie tot kracht en spel. Begin de dag fris en doe mee! De kosten zijn € 1,00 per keer.

Wat gaan we doen
We beginnen met een warming up, daarna is er een afwisselend programma. Met onderdelen als: gymnastiekoefeningen, balspel, walking footbal, eenvoudige krachtoefeningen, etc. Fit Wakker start op de vrijdagochtend. Het plan is om dat geleidelijk uit te bouwen naar meerdere ochtenden, totdat we elke werkdag kunnen starten met een uur sport en bewegen in de buitenlucht. 

Fit en vrolijk
Ervaringen elders leren dat deelnemers zich fitter en vrolijker voelen, dat er steeds meer mensen bij komen, en dat er vriendschappen ontstaan. De dag beginnen met bewegen is voor veel mensen makkelijker in  groep, dan in dan in je eentje.

HVV Tubantia
Voetbalvereniging HVV Tubantia heeft haar ruimte beschikbaar gesteld, zowel het veld als de kantine. Er is buiten voldoende ruimte om te sporten. Bij regen zoeken we een ruimte onder dak, maar nog steeds buiten. Na afloop smaakt het kopje koffie in de kantine dan extra lekker!

Wie wat waar?
Op 8 november van 9.00-10.00 uur start Fit Wakker. Daarna is het wekelijks op de vrijdagochtend. Heb je belangstelling, meld je dan tussen 8.50 en 9.00 uur bij Voetbal Vereniging Tubantia, Verlengde Polluxweg 10, 7557 XH Hengelo.

Linda de Jong of Rana Rohom begeleiden de groep.  Zij starten om 9.00 uur met de oefeningen. De kosten zijn €1,00 per keer. Koffie/thee is voor eigen rekening.

Informatie
Fit Wakker is een initiatief van Wijkracht: beweegmakelaar en Welzijn Ouderen Hengelo. Voor informatie kunt u contact opnemen met Wijkracht, Nicole Wielens of Ankie klein Gebbink.

info@wijkracht.nl  
088 945 57 22


    - +