- +

Laatste nieuwsberichten

Goedkope rijbewijskeuring eens per maand in Hengelo

26-05-2016

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen eens per maand bij CarintReggeland, aan de H. Hartstralaan 100.Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.

Voor overige data, informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau van Goedkope Keuringen, tel.: 085-48 83 616.

Zelf een datum plannen kan via www.goedkopekeuringen.nl

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. Het keuringsformulier (Eigen Verklaring) is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). De voorzijde van het formulier vult u alvast thuis in. 

Verder is het van belang om mee te nemen naar de keuring: uw rijbewijs, een klein beetje urine in een urinecontainertje en eventuele medicatie. Een bezoek aan de opticien voor (gratis) controle van de ogen is aan te raden indien uw ogen of bril het laatste jaar niet zijn gecontroleerd. Nieuwe glazen/lenzen kunnen een eventuele herkeuring voorkomen.

De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.


    - +