- +

Laatste nieuwsberichten

Alzheimer Café programma najaar 2020

31-08-2020

Iedere laatste dinsdag van de maand vindt het Alzheimer Café Hengelo plaats. De bijeenkomsten zijn gratis en vinden plaats bij De Klokstee. De bijeenkomsten mogen en kunnen plaatsvinden voor maximaal 20 deelnemers per keer. Voor dit aantal deelnemers is het mogelijk om op anderhalve meter afstand van elkaar te zitten. Aanmelden voor het Alzheimer Café is dan ook verplicht. Mensen met dementie en mantelzorgers van mensen met dementie krijgen voorrang op professionals en per huishouden mogen er maximaal 3 personen zich aanmelden. 

Dit najaar is er op dinsdag 29 september, dinsdag 27 oktoberen dinsdasg 24 november een Alzheimer Café. De eerste bijeenkomst staat in het teken van bijpraten. Na een lange tijd zonder bijeenkomsten is het goed om bij te praten over wat er gebeurd is. Hoe bent u de afgelopen periode doorgekomen? 

In de bijeenkomst van oktober vertelt Catharina Volkering over de werking van het brein en wat er gebeurt bij dementie. In november staat hulp bij dementie centraal. Het gaat dan om laten zien hoe mensen in de buurt kunnen helpen bij dementie. Voor iedereen die iemand in zijn/haar buurt heeft met dementie is dit een waardevolle bijeenkomst. 

In deze folder leest u meer over het Alzheimer Café, de thema's en aanmelden. 


    - +