- +

Laatste nieuwsberichten

Alzheimer Café Hengelo dinsdag 27 november

19-11-2018

Voordat de diagnose 'dementie' wordt gesteld, is er vaak al een periode verstreken waarin de dingen niet meer gingen zoals ze altijd gingen. Deze periode staat ook wel bekend als het ‘niet-pluis-gevoel’.

De diagnose: en dan?

Tijdens het AlzheimerCafé van dinsdag 27 november vertelt neuroloog Fons Borggreve over het stellen van de diagnose dementie. Wie kan en mag dat doen? Hoe gaat dat in zijn werk en waarom zou je het willen weten? 

Annelies Bolink en Bas Olde Agterhuis, van TriviumMeulenbeltZorg vertellen wat casemanagers dementie in deze fase kunnen betekenen.

 

Tijd en locatie

Het AlzheimerCafé is in De Klokstee, ontmoetingsruimte het Vertierkwartier Wilderinkstraat 5-9, 7555 DS Hengelo. De zaal is open om 19.00 uur. Het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur.

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie en hun naasten. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Er is gelegenheid voor onderling contact, informatie en advies. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. Het Alzheimer Café Hengelo is er elke laatste dinsdag van de maand.

Informatie

Meer informatie over het Alzheimer Café: www.alzheimer-nederland.nl of het Zorgloket Hengelo, telefoon 074 - 24 59 131.


    - +