- +

Laatste nieuwsberichten

Blij(f) Actief! Zomer 2019

bewegen en ontmoeten máákt de zomer!Lees meer »


Goedkope rijbewijskeuring eens per maand in Hengelo

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, biedt De Ledenservice van Carintreggeland een aantrekkelijke korting van € 7,50 op het tarief van €...Lees meer »


Zumba Gold: doe ook mee!

Zumba Gold is een moderne dansactiviteit voor senioren in  Wijkcentrum Hengelose Es (Uitslagsweg 47).   Welzijn Ouderen Hengelo, onderdeel van Wijkracht, is met een tweede groep Zumba Gold gestart. Deze groep is...Lees meer »


Geheugensteun bij Dementie

Geheugensteun bij Dementie Praktische informatie overzichtelijk gepresenteerd De Geheugensteun bij Dementie is een handige wegwijzer met brochures en informatie over dementie. Bedoeld om mensen met dementie en hun naasten te...Lees meer »


'Kracht van Herinneringen': bijeenkomsten voor mensen met dementie en hun naaste(n)

Welzijn Ouderen Hengelo, onderdeel van Wijkracht, organiseert een serie bijeenkomsten voor mensen met dementie en mantelzorgers onder de naam 'Kracht van Herinneringen'. Lees meer »


Je bent nog lang niet uitgespeeld!

Maak kennis met bridge bij beginnersclub 'De Nieuwe Lichting'. Lees meer »


Zeker Bewegen Hengelo

Bent u 55-plusser en woont u in de Hengelose wijk Groot Driene?  Doe dan mee met het nieuwe project Zeker Bewegen Hengelo!  Dit verantwoorde en vooral gezellige beweegprogramma stimuleert u om structureel deel te...Lees meer »


    - +