- +

Laatste nieuwsberichten

Alzheimer Café programma najaar 2020

Iedere laatste dinsdag van de maand vindt het Alzheimer Café Hengelo plaats. De bijeenkomsten zijn gratis en vinden plaats bij De Klokstee. De bijeenkomsten mogen en kunnen plaatsvinden voor maximaal 20 deelnemers per keer. Voor...Lees meer »


Verhalen en meer! Ontmoeten, luisteren en vertellen.

Op 11 september start een nieuwe reeks Verhalen en meer, in de bibliotheek van Hengelo. ‘Verhalen en meer’ is een activiteit van Wijkracht / WOH en vindt plaats op de vrijdagmiddag. Deelnemers worden uitgenodigd met elkaar in...Lees meer »


Bijzonder Alzheimer Café Hengelo op 24 september

Lichtknopje; een eenakter met liedjes en korte verhalen door Ernst Buning tijdens het Alzheimer Café Hengel op 24 september. Bent u erbij?Lees meer »


Zumba Gold: doe ook mee!

Zumba Gold is een moderne dansactiviteit voor senioren in  Wijkcentrum Hengelose Es (Uitslagsweg 47).   Welzijn Ouderen Hengelo, onderdeel van Wijkracht, is met een tweede groep Zumba Gold gestart. Deze groep is...Lees meer »


Geheugensteun bij Dementie

Geheugensteun bij Dementie Praktische informatie overzichtelijk gepresenteerd De Geheugensteun bij Dementie is een handige wegwijzer met brochures en informatie over dementie. Bedoeld om mensen met dementie en hun naasten te...Lees meer »


'Kracht van Herinneringen': bijeenkomsten voor mensen met dementie en hun naaste(n)

Welzijn Ouderen Hengelo, onderdeel van Wijkracht, organiseert een serie bijeenkomsten voor mensen met dementie en mantelzorgers onder de naam 'Kracht van Herinneringen'. Lees meer »


Je bent nog lang niet uitgespeeld!

Maak kennis met bridge bij beginnersclub 'De Nieuwe Lichting'. Lees meer »


Zeker Bewegen Hengelo

Bent u 55-plusser en woont u in de Hengelose wijk Groot Driene?  Doe dan mee met het nieuwe project Zeker Bewegen Hengelo!  Dit verantwoorde en vooral gezellige beweegprogramma stimuleert u om structureel deel te...Lees meer »


    - +