- +

DemenTalent

DemenTalent, vrijwilligerswerk voor mensen met dementie

DemenTalent koppelt vrijwilligers met dementie aan bedrijven, organisaties of verenigingen.

Heeft u dementie en wilt u graag actief blijven? 
Wilt u iets doen waar u plezier in heeft?
Wilt u uw talenten en capaciteiten inzetten bij een bedrijf, organisatie of vereniging?

Dan kunt u via DemenTalent aan de slag!
Bij DemenTalent staat u centraal. Het gaat om wat u graag wilt en kunt. Bij de zoektocht naar een vrijwilligersbaan of activiteit wordt uitgegaan van uw interesses en talenten. De coach van DemenTalent gaat samen met u op zoek naar een vrijwilligersbaan of activiteit die bij u past.

Werken als vrijwilliger via DemenTalent

Vrijwilligers met dementie kunnen bijvoorbeeld aan het werk als tuinman in het groenonderhoud, bij een sportvereniging, in een winkel of in een museum. Sommige mensen vinden het prettiger om zich aan te sluiten bij een wandelgroep of een koor. Dat kan natuurlijk ook.

Coach

De coaches van DemenTalent gaan eerst met u in gesprek over uw talenten en wensen. Dan gaat u samen op zoek naar een werkomgeving die bij u past en waar u zich goed bij voelt.

Wilt u meedoen?

Misschien hebt u zelf dementie of kent u iemand waarvoor deze dienst waardevol kan zijn? Werkt u bij een organisatie of bedrijf die als werkplek zou kunnen dienen? Wilt u zich inzetten als vrijwillig-coach DemenTalent? Dat kan! Neem contact met op en samen kijken we wat mogelijk is.

Welzijn Ouderen Hengelo, a.kleingebbink@wijkracht.nl of telefoon (088) 945 57 22

Flyer DemenTalent

Bekijk hier de flyer van DemenTalent

    - +