- +

Hulp bij de thuisadministratie

Ook in het digitale tijdperk zijn er nog steeds voldoende formulieren die ingevuld moeten worden en administratie die geordend moet worden. Ziet u door alle brieven en formulieren het bos niet meer? Wilt u graag orde op zaken stellen en kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? De Hulpdienst Hengelo biedt deze ondersteuning.

Administratie thuis


Door omstandigheden kan de binnenkomende post zich opstapelen. De Hulpdienst Hengelo biedt ondersteuning bij het ordenen, opzetten en bijhouden van de financiële administratie. Ook als er sprake is van een schuldenproblematiek kunt u bij hen terecht. Invullen van belastingpapieren hoort niet bij deze dienstverlening.

Administratieve hulp nodig? Bel: 074-2459131
Of mail: administratiethuis@wijkracht.nl

Brievenhulp


Ontvangt u weleens een brief of e-mail waarvan u de inhoud niet begrijpt? Of een formulier en u heeft geen idee hoe dit ingevuld moet worden? Hulpdienst Hengelo helpt u bij het lezen en begrijpen en geven uitleg en advies. Invullen van belastingpapieren hoort niet bij deze dienstverlening.

- Elke maandag van 14.00 tot 16.00 uur vindt u de balie van de brievenhulp op de tweede verdieping van de bibliotheek (Beursstraat 34, Hengelo).

- Iedere woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur is de Brievenhulp aanwezig in het sportcafé van het Kulturhus Hasselo: Henry Woodstraat 62 in Hengelo.

    - +