- +

Meer Bewegen voor Ouderen

Het programma van WOH


Op veel plaatsen in de stad zijn activiteiten van WOH onder de naam MBvO (= Meer Bewegen voor Ouderen). Bijvoorbeeld Tai Chi, dans of Lichaam in Balans. Voor iedereen is er wel een geschikte activiteit te vinden. Het aanbod van WOH is bedoeld voor 65-plussers en jongere mensen met een chronische ziekte. De lessen zijn wekelijks en worden gegeven door erkende MBvO-docenten. Ook is er een aanbod dat door vrijwilligers wordt begeleid, bijvoorbeeld Koersbal.

Op de pagina 'Bewegen en sport' vindt u het aanbod van WOH. Bij elke activiteit staat het contributiebedrag aangegeven. Dit zijn bedragen per persoon (peildatum september 2016), per maand. De lessen starten in de eerste volle week van september. Tussentijdse instroom is mogelijk.

Duur van het seizoen


Het seizoen loopt van september t/m mei. In overleg kunnen de lessen in de maand juni doorgaan. In de maanden juli en augustus ligt het vaste jaarprogramma stil.

Zomerprogramma


Naast het jaarprogramma is er ook een zomerprogramma. Daarin is ruim aandacht voor activiteiten in de buitenlucht in de hele zomerperiode van mei t/m september. Ook is er dan een binnenprogramma in de maanden juli en augustus waarin een deel van het vaste programma is opgenomen. Het zomerprogramma wordt in het voorjaar bekend gemaakt. U betaalt daarvoor per keer en hoeft zich niet op te geven.

Informatie of opgeven?


U kunt altijd vrijblijvend en zonder opgaaf vooraf een les bijwonen. Bellen met Wijkracht/WOH: (088) 945 57 22 of stuur ons een e-mail: info@wijkracht.nl.

Kijk voor het aanbod van alle sport- en beweegactiviteiten op de pagina 'Bewegen en sport'

    - +