- +

Cursussen

Welzijn Ouderen Hengelo biedt cursussen aan op verschillende gebieden. Ze kunnen u helpen om uw leven meer glans te geven of om uw geheugen te trainen bijvoorbeeld. De cursussen worden gehouden in groepsverband. Voordelen hiervan zijn dat u ervaringen met anderen kunt uitwisselen, van elkaar leert en in een situatie niet alleen staat.

Aanmelding en werkwijze

Wilt u aan een training of cursus deelnemen? Aanmelden kan op de cursuspagina van uw keuze: Grip en glanscursus, Geheugenactivering, Rouwverwerking of Levensboek. Inschrijven kan ook telefonisch bij één van onze medewerkers. Om een cursus te volgen heeft geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Start

De trainingen en cursussen starten afhankelijk per training één of meerdere malen per jaar onder deskundige begeleiding in verschillende gemeenten in ons werkgebied, afhankelijk van de woonplaats van de meeste deelnemers. Als wegens onvoldoende aanmeldingen een groep (nog) niet kan starten, plaatsen we u op een wachtlijst. U krijgt eerst een persoonlijk gesprek voordat een training of cursus van start gaat. In dit gesprek worden de verwachtingen en doelen besproken.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan de cursussen.

Vertrouwelijk

 Voor alle groepsleden en de begeleiders geldt wat in de training of cursus wordt besproken, vertrouwelijk is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het cursusaanbod? U kunt voor de meest actuele informatie ook eens een kijkje nemen op de website van Wijkracht Academie. Natuurlijk mag bellen of mailen met één van onze medewerkers ook.

Welzijn Ouderen Hengelo / Wijkracht
Johannaweg 26
755 CR Hengelo
Telefoon (088) 945 57 22
E-mail: info@wijkracht.nl

 

 

Informatie


Meer weten? Bel Wijkracht, telefoon: (088) 945 57 22

of kijk op de website van Wijkracht Academie.

    - +