- +

Laatste nieuwsberichten

Alzheimer Café Hengelo dinsdag 27 november

Voordat de diagnose 'dementie' wordt gesteld, is er vaak al een periode verstreken waarin de dingen niet meer gingen zoals ze altijd gingen. Deze periode staat ook wel bekend als het ‘niet-pluis-gevoel’. De diagnose: en...Lees meer »


Alzheimercafé Hengelo, dinsdag 30 oktober: 'Openheid over diagnose'

Dinsdag 30 oktober is er weer een Alzheimercafé. Deze avond staat in het teken van het thema 'Openheid over diagnose'.Lees meer »


Met elkaar dementievriendelijk in Borne en Hengelo

Eén op de 5 mensen krijgt een vorm van dementie. Dementie is een ziekte van de hersenen, waarbij de zieke steeds meer moeite krijgt om zelfstandig te functioneren en steeds meer afhankelijk wordt van anderen. Met elkaar kunnen we...Lees meer »


Je bent nog lang niet uitgespeeld!

Maak kennis met bridge bij beginnersclub 'De Nieuwe Lichting'. Lees meer »


Zeker Bewegen Hengelo

Bent u 55-plusser en woont u in de Hengelose wijk Groot Driene?  Doe dan mee met het nieuwe project Zeker Bewegen Hengelo!  Dit verantwoorde en vooral gezellige beweegprogramma stimuleert u om structureel deel te...Lees meer »


Goedkope rijbewijskeuring eens per maand in Hengelo

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen eens per maand bij CarintReggeland, aan de H....Lees meer »


    - +