- +

Cursussen

Welzijn Ouderen Hengelo biedt cursussen aan op verschillende gebieden. Ze kunnen u helpen om uw leven meer glans te geven of om uw geheugen te trainen bijvoorbeeld. De cursussen worden gehouden in groepsverband. Voordelen hiervan zijn dat u ervaringen met anderen kunt uitwisselen, van elkaar leert en in een situatie niet alleen staat.

Aanmelding en werkwijze


Wilt u aan een training of cursus deelnemen? Aanmelden kan op de cursuspagina van uw keuze: Glanscursus, Geheugenactivering, Rouwverwerking of Mijn levenboek. Inschrijven kan ook telefonisch bij één van onze medewerkers. Om een cursus te volgen heeft geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Start


De trainingen en cursussen starten afhankelijk per training één of meerdere malen per jaar onder deskundige begeleiding in verschillende gemeenten in ons werkgebied, afhankelijk van de woonplaats van de meeste deelnemers. Als wegens onvoldoende aanmeldingen een groep (nog) niet kan starten, plaatsen we u op een wachtlijst. U krijgt eerst een persoonlijk gesprek voordat een training of cursus van start gaat. In dit gesprek worden de verwachtingen en doelen besproken.

Kosten


Voor een aantal cursussen vragen wij een geringe eigen bijdrage. Dit staat dan bij de cursusinformatie vermeld.

Vertrouwelijk


Voor alle groepsleden en de begeleiders geldt wat in de training of cursus wordt besproken, vertrouwelijk is.

Meer informatie


Wilt u meer informatie over het cursusaanbod? Bel dan met één van onze medewerkers of stuur een e-mail.

Welzijn Ouderen Hengelo / Wijkracht
Deldenerstraat 20
7551 AG
Telefoon: 074 - 245 91 31 (Zorgloket)
E-mail: info@wijkracht.nl

 

 

 


Meer weten? Bel het Zorgloket, telefoon: 074 - 2459131

    - +